söndag 22 juli 2012

Sommartider

Människan vill av naturen kunna förändra och påverka allt. En sak kan vi inte påverka; vädret. Och när sommarens semester bjuder på såna här dagar, med en temperatur på runt 16 grader mitt på dagen och regntunga moln allt som oftast, så är det lätt att tappa sugen. Jag är långt ifrån nöjd med den här semestern så här långt, men vad ska man göra? Jo, det bästa man kan av rådande situation.
Så när det nu blev en ok väderdag i onsdags, med uppehåll och löfte om lite solchanser, var det bara till att fånga dagen och ge oss iväg på en av de saker jag önskat för vår semester; Zoo i Köpenhamn!

Det är lite knöligt att åka med barn, barnvagn, matlådor, ryggsäck, extrakläder osv när man ska ta sig via tåg och buss, men Milton skötte sig exemplariskt och det gick riktigt bra. Här kommer lite bilder från vår dag:





Det tar på krafterna att titta på så många djur....
På önskelistan framöver, de två sista veckorna av ledigheten står äventyrslandet i Halmstad, alternativt Tosselilla, kanske Liseberg med en övernattning och sen med lite tur ett par dagar på stranden. Det pratas ju om bättre väder nu i veckan, men jag tar inte ut nåt i förskott.

Idag har det varit hyffsat väder och vi var en sväng i Malmö på en lekplatsdate med en god vän. Sen har vi varit ute mestadels resten av dagen oxå. Bland annat suttit på altanen och ätit och fikat, och bara en sån sak förgyller vardagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar