måndag 27 juni 2011

Midsommar

Så har Milton firat sin första riktiga Midsommar. I fjol hade han ingen större glädje av Midsommar då han varken kunde gå eller krypa, så det tog han igen i år!
Vi var hos vännerna i Trelleborg och började med att promenera ner till Östervångsparken där det var dans runt stången och Milton dansade glatt med efter förmåga! Det som verkligen fastnat var "raketen" som han glatt visade sin pappa (i förkortad version) när han lämnades till honom på lördagen. :)

Hos vännerna blev det sillbord och Milton fick prova matjessill som gick ner med en grimas... När vi andra skålade i snapsglas ville de små oxå vara med så det blev saftskålande i snapsglas för dom. Och när Milton svept sitt glas såg han att Julia hade mer kvar, så då knyckte han hennes glas oxå...
Det var fullt ös i deras trädgård där det finns både sandlåda, rutschkana och studsmatta med bollar:
Det var inga problem alls med att få lilleman att somna på kvällen, han var helt färdig och väldigt lycklig! Sen sov han gott hela natten tills halv sju på morgonen vilket man får va nöjd med.

Nu är det sista veckan på förskolan för den här terminen, sen ska Milton vara därifrån i fem veckor. Nästa vecka är han hemma med mig och veckan därpå med sin pappa innan jag tar över en vecka igen. Har tänkt åka till Köpenhamn en dag i nästa vecka och gå på zoo eventuellt. Tror att det kan uppskattas av Milton, och om inte annat så lär jag göra det!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar